Samarbejdet Try3golf er en stor succes. Sammen lokker Birkemose, Fredericia og GK Lillebælt hundredvis af golfspillere til Trekantsområdet, hvor de kan bo på et af de stadigt flere steder, som deltager i samarbejdet: Severin, Hotel Postgården, Kryb i Ly Kro, Trinity Hotel og Konferencecenter, Fuglsangcentret, Hotel Medio og Best Western Plus Hotel Fredericia.

Alle er fine udgangspunkter for golf på de tre baner, men samtidig for store turistoplevelser, som egnen er så rig på. Tag nu Best Western Plus Hotel Fredericia, som er firestjernet, gennemgribende moderniseret og ligger i et drives afstand fra ikke blot Fredericia GK, men også spa og tropisk badeland, der kan benyttes gratis; den historiske miniby, der viser Fredericia i 1849, dvs. året for det kendte slag ved Fredericia, Danmarks største triumf i Den Første Slesvigske Krig; Madsby Legepark med sjov for hele familien og tilbud om fugleture; og fra restaurant og værelser er der ikke blot udsigt til Minibyen, men også til et sø- og moseområde med især et fantastisk fugleliv. Når man vågner om morgenen i et af de 118 værelser og suiter, der alle har stort fladskærms-tv og gratis wifi, kan det lyde, som om man ligger i et sommerhus ved havet.

Middagen i restauranten er for den, der har et golfophold, en to retters menu, som varierer efter vejret og kokkens humør – som altid er godt. Han har nemlig lige bestået sin eksamen og er sprængfyldt med spændende og velsmagende ideer, som publikum nyder godt af.

– Vi sørger for at være helt på toppen. Vi elsker vores samarbejde med gæsterne, og det er karakteristik, at en stor del af personalet har været her i mange år, fordi de kan lide atmosfæren. Desuden forpligter det i den grad at have fire stjerner, og får vi golffamilier på besøg, er det lige så vigtigt, at ikke-spillerne har det godt, fortæller Mette Seehausen, som arbejder målrettet mod at gøre hotellet til et af Danmarks mest attraktive for klubber i klubber.

Mange tilbud
Eller for familier, der samles et eller andet sted i landet for at fejre eller opleve sammen, og som indenfor rækkevidde også har oplevelser som Bridgewalking på den gamle Lillebæltsbro, Legoland, Givskud Zoo og meget, meget mere.
De tre golfbaner er alle under konstant udvikling og meget forskellige, så man får tre fine dage, hvis man tager hele trilogien med, men mange foretrækker at komme tilbage til den smukke egn med de mange muligheder.

Forrige artikelEndelig sejr til Joachim
Næste artikelTigers overmand fører Shipco Masters kvallen
Svend Novrup
Som mangeårig golfjournalist har Svend Novrup pulsen på livet i golfklubberne. Svend dækker golfturneringer i ind- og udland, og dækker også rejser og baner. Svend elsker historien bag alle emner, og er leveringsdygtig i spændende historiske artikler.