Afslutningen af The Chevron Championship på The Woodlands i Texas blev meget dramatisk. med alt fra dobbeltbogey til eagle indblandet på 17 og 18.

Nelly Korda var egentlig ikke i spil til sejren, men så fik hun eagle på 18 og i -9 havde et lillebitte håb om omspil. Atthaya Thitikul var delt nr. 2, da hun slog i vandet på 18 og indkasserede en dobbeltbogey, så hun sluttede i -8.

Angel Yin førte i -11, til hun fik bogeys på 16 og 17, mens Lilia Vu (billedet/ Getty) sluttede med to birdies og førte i -10, da Yin i førerbolden nåede til sidste hul. De to forudgående bogeys havde ikke rystet hende mere, end at hun nåede på ligestilling med Vu med en birdie.

Omspillet blev kort. Yin slog i vandet på andet slag, hvorefter Vu slog safe over green. Selv om Yin slog et godt fjerdeslag og havde et putt for par, nyttede det ikke. Vu sænkede et birdieputt på 4 m og havde vundet sin anden sejr på LPGA. Den første var i Thailand, så nu har hun såvel vundet i USA som vundet en major.

Forrige artikelHelligkilde eneste dansker under par i sidste runde
Næste artikelTirsdagsanekdoten om ingen Poppy’s Pond
Som mangeårig golfjournalist har Svend Novrup pulsen på livet i golfklubberne. Svend dækker golfturneringer i ind- og udland, og dækker også rejser og baner. Svend elsker historien bag alle emner, og er leveringsdygtig i spændende historiske artikler.