Igen i 2019 skal der spilles en afdeling af Ecco Tour’en i Esbjerg Golfklub.

Når Ecco Touren senere på dagen i dag offentliggør deres turneringsprogram for sæsonen 2019, er det med et gensyn til Esbjerg Golfklubs populære Marbæk bane. Turneringen er som i 2018 presented by Energimetropol Esbjerg og den vil blive spillet i uge 34.
”Efter en fantastisk uge med Ecco Tourens besøg i år er det selvfølgelig topmotiverende at vi igen får muligheden for at vise hvad vi står for her i Esbjerg, siger trænermanager Johannes Eriksen og fortsætter – vi sætter stor pris på det samarbejde vi har med Energimetropol Esbjerg som gør det muligt at afvikling et arrangement af denne størrelse.”

Også Ecco Tourens promoter Flemming Astrup er glad for at Esbjerg Golfklub er en del af turneringsprogrammet i 2019.
”Både vi og spillerne havde en fantastisk uge i Esbjerg i 2018, og vi er svært tilfredse med, at vi skal dertil igen i 2019. Foruden at have én af Danmarks absolut bedste golfbaner, så er Esbjerg Golfklub på alle måder et dejligt sted at komme. Vi oplevede en fantastisk opbakning fra klubben og de mange frivillige, som bærer en stor del af æren for sådan en turnering. I har meget at være stolte af i Esbjerg Golfklub siger Ecco Tourens promoter Flemming Astrup.

Turneringen er rykket til uge 34, hvilket på mange måder kan vise sig som en fordel. ”Med en afvikling senere på året er flere af vores medlemmer hjemme fra sommerferien og det åbner muligheden for at nye virksomheder får muligheden for at deltage i en af de planlagte Pro-Am’s i forbindelse med turneringen” fortæller Johannes Eriksen. ”Også banen kan blive en anderledes oplevelse for spillerne, som ved sidste besøg mødte en Marbæk bane i tørkeperioden med blå himmel og uden vind. Det kan for nogen af spillerne blive en forskrækkelse at komme tilbage i 2019, men det kan kun tiden og vejret vise” slutter Trænermanager Johannes Eriksen.

Fakta:
Ecco Touren ligger lige under den Europæiske Challenge Tour og med en placering i toppen på ranglisten når året er omme kan man kvalificere sig til Challenge Touren året efter.

Foto: Vinderen af 2018 udgaven af Ecco Tour turneringen i Esbjerg blev Nicolai Tinning som med sejren startede sin vej mod en plads på Challenge Touren.

Forrige artikelVerdensmestre fik Den Gyldne Golfbold
Næste artikelFredfyldte og idylliske Skjoldenæsholm
Golfbladet.com
Golfbladet er Danmarks største golfavis, som nu også tilbyder et digitalt univers. Vi bringer nyheder, billeder, analyser samt anmeldelser af udstyr, baner og rejser.