Danskerne spiller ingen rolle i denne uge på European Tour, Ladies European Tour og Challenge Tour. Men der er spænding om hvem, der i morgen kan vinde de store titler i hhv. Abrdn Scottish Open, Aramco Team Series London og Le Vaudreuil Golf Challenge.

På The Renaissence Club i Skotland deler Matthew Fitzpatrick og belgiske Thomas Detry førstepladsen i -14, et slag bedre end Jon Rahm og to bedre en formstærke Lucas Herbert. Tre spillere er i -11 og hele ni spillere i -10, som med en stor runde i morgen kan blande sig kampen om sejren.

Jeff Winther er nr. 48, Thorbjørn Olesen nr. 57 og Søren Kjeldsen faldt ned gennem feltet og er nr. 84.

Norsk sejr

Emily Kristine Pedersen blev nr. 60 som bedste dansker i Aramco Team Series på LET. Her vandt norske Marianne Skarpnod efter omspil med Thailands Attaya Thitikul i -13, fulgt af briterne Charley Hull i -12 og Georgia Hall i -11. Linette Holmslykke og Line Toft Hansen blev hhv. 91 og 100. Olivia Cowans hold vandt holdkonkurrencen.

Tre spillere kæmper om sejren på Challenge Tour i Frankrig. Marcel Siem, Hugo Leon og Alfredo Garcia-Heredia. De to første i -11, spanieren et slag efter. Niklas Nørgaard Møller er bedste dansker som nr. 26 i -2.

Foto: Getty Images