Nicolai Højgaard gik en bedre runde end fredag i Mexico Open, men han sluttede dårligere af. Bogey-bogey afslutning gav et fald i stillingen til 46. plads i -5, og søndag handler kun om at få forbedret stillingen og skrabet points sammen til FedEx Cup-regnskabet.

Turneringens kæmpefavorit og forsvarende mester Jon Rahm kom endelig i gang, og det med stil. Han satte ny banerekord på Vidanta med 61, og avancerede til delt andenplads i -17. 2 Slag efter turnerings næstmest profilerede spiller, Tony Finau, der blev nummer to sidste år. Den placering delte han dengang med Brendon Wu, der er alene på fjerdepladsen i -16. Også Akshay Bhatia blander sig i -17, og skal ud i førerbolden med Finau og Rahm.

På LPGAs JM Eagle LA Championship har Cheyenne Knight spillet sig på førstepladsen i -9, 2 slag bedre end Hae Ran Ryo og Hannah Green. På fjerdepladsen ligger en af danskernes helt store konkurrenter til en plads på Solheim Cup-holdet, Gemme Dryburgh, som har gang i en rigtig fin sæson.

Og kig så lige med på DP World Tour fra Korea på dit tv lige nu. Seks spillere deler førstepladsen og 11 spillere, herunder Marcus Helligkilde, er inden for 2 slag – og der mangler ni huller for de sidste.

Foto; Getty Images

Forrige artikelHelligkilde i Top5 i afbrudt turnering
Næste artikelSolo andenplads til Helligkilde i Korea
Morten Buckhøj ved alt om, hvad der rør sig indenfor golf. Morten var i mange år bladets udstyrs-ekspert , men er også en fremragende rejse- og baneskribent. Desuden tager Morten gerne kontroversielle emner op og giver dem en saglig behandling. Morten har i mange år arbejdet som golfjournalist, men arbejder også med kulturstof, bl.a. teateranmeldelser.