Der var stormende kuling over Rømø onsdag eftermiddag, og på en bane uden træer blev det en voldsom opgave for deltagerne i Bravo Tours Open by Enjoy Resort.

Kun en eneste spiller lykkedes det at holde sig bogeyfri, så der ganske fair, at han – svenske Charlie Lindh – fører i -5, men bag ham kan man sandelig se, at ECCO Tour endelig er tilbage i Danmark: 2. Morten Toft Hansen, Gilleleje -3 (billedet). 3. Matthias Ballard, Københavns GK, Victor Christiansen Thybo, Sønderjylland (a), Oliver Suhr, Rungsted og Keen Bernberg, Harekær, alle -2 og Bernberg med et hole-in-one på 17.

Anders Emil Ejlersen, Silkeborg-Ry er nr. 7 i -1, mens man på ottendepladsen imponerende finder tre amatører: Nikolaj Lange Andersen, Viborg, Mads Viemose Larsen, Roskilde og Mathias Sax Østergaard, Ikast i par sammen med Morten Ørum Madsen, Silkeborg-Ry og svenskeren Niclas Johansson.

Blæsten skal holde på torsdag, men vil måske løje hen ad aften, så det kan være en fordel at komme sent ud, og det skal bl.a. de tre spillere, der deler tredjepladsen.

Forrige artikelGreens blev til issø på et øjeblik
Næste artikelSkidt dansk start i Korea
Som mangeårig golfjournalist har Svend Novrup pulsen på livet i golfklubberne. Svend dækker golfturneringer i ind- og udland, og dækker også rejser og baner. Svend elsker historien bag alle emner, og er leveringsdygtig i spændende historiske artikler.