Forside Annonce De tre bedste golfbaner i Danmark

De tre bedste golfbaner i Danmark

Golf er globalt set en populær sportsgren for mange forskellige aldre. Dette ses blandt andet, da golf er en populær sportsgren, når det kommer til online spil. 

Derfor finder man som spiller ofte også tilgængelige bonusser og kampagner, og som eksempel kan nævnes denne bonuskode, som blandt andet kan benyttes på online spil på golf.

Hvert år foretages der desuden, som et resultat af sportens popularitet, en vurdering af de bedste golfbaner på global, regional og national basis. I denne artikel ønskes det at sætte fokus på nogle af de bedste golfbaner i Danmark.

De tre bedste golfbaner i Danmark

Nogle af golfbanerne i Danmark er så gode, at de er med i den europæiske top. Dette ses tydeligt, når man tager et kig på det anerkendte golfmagasin Golf World, der har rangeret de bedste golfbaner i Europa.

I denne artikel vil der være fokus på de tre danske golfbaner, der rangerer højest på listen. Det er også på de bedste baner, at der foretages golfturneringer, som kan spilles på online.

Når der er turneringer i gang, kan man som spiller blandt andet benytte denne bookmaker, der ofte er ude med god dækning og gode tilbud på danske golfturneringer.

I skrivende stund er de tre bedste danske placeringer på listen The Scandinavians New Course på plads nr. 28, Lübker Golf Resort som nr. 33, og The Scandinavian Old Course på plads nr. 38. Det bør dog nævnes, at der på listen er i alt 6 danske baner at finde i top-100.

The Scandinavians New Course

Banerne blev designet af Bruce Charlton, og her bliver spillerne udfordret på deres generelle færdigheder, præcision og fokus. Dette er specielt tydeligt på hul nr. 11, som kræver stor præcision og fokus fra spillerne.

Sammenligner man New Course med Old Course, vil man måske få en idé om, at New Course er en smule smallere. Den smallere natur bidrager til at gøre banerne en smule sværere.

Lübker Golf Resort

Dette golfresort findes i naturskønne omgivelser i Nimtofte på Djursland. Dette er et golfresort, der først og fremmest er kendetegnet ved, at der er plads til alle, da der findes golfbaner til alle niveauer.

Der er således udfordringer at hente, uanset hvilket niveau man befinder sig på. Hos Lübker har man i stor grad gjort brug af naturen selv, så banerne er bygget op omkring naturens egne forhindrer.

The Scandinavians Old Course

Banerne blev grundlagt i perioden 2006-2010, og er, ligesom The Scandinavians New Course, designet af Bruce Charlton. Banerne i Old Course dækker et stort område, så som spiller får man som oftest følelsen af, at der er passer af plads.

Dette er med til at forøge fokus og koncentrationsevnen hos spilleren. Old Course er generelt kendetegnet ved, at der er forhindringer i form af vand. Derfor kræver denne bane, at nøjagtighed er en nøglefaktor for, at spilleren kommer igennem med et tilfredsstillende resultat.

Hvilken golfbane skal jeg vælge at besøge?

De tre golfbaner, der er nævnt i denne artikel, er alle et besøg værd og har hver deres helt egen charme. The Scandinavians New Course tilbyder de nyeste baner, mens Old Course har lidt bredere baner og den oprindelige charmer, som New Course bygger videre på.

Lübker tilbyder i stedet baner til alle niveauer, og benytter i stor grad naturen selv til at bygge banerne op omkring.

Artiklen er sponsoreret