Der blev skrevet historie på LET lørdag, da Lacoste Ladies Open de France sluttede med marokkaneren Ines Laklalech som vinder efter omspil med Meghan MacLaren, England. De sluttede i -14 tre slag foran tre slag foran Digshi Dagar, Indien.

Bedste dansker blev Smilla Tarning Sønderby -4  som nr. 13, mens Nicole Broch Estrup faldt til 18. pladsen i -2.

Laklalech er den første arabiske, den første marokkanske vinder og den første nordafrikanske vinder på LET, endnu et vidnesbyrd om, at golf vinder frem overalt.

I Italian Open viser Thomas Bjørn og Thorbjørn Olesen, at de stadig kan tugte de unge. De er bedste danske som nr. 16 i -3, mens Nicolai Højgaard og Niklas Nørgaard Møller er nr. 32 i -1, Søren Kjeldsen nr. 62 i +2 og Rasmus Højgaard nr. 67 i +3.

Matt Fitzgerald fører i -10 foran den meget ujævne McIlroy oh englænderen Aaron Rai -9. Billedet viser Fitzgerald tv og McIlroy th.

Søndagens spil er rykket en time, så tv på Viaplay starter kl. 12.30.

Endelig fører Todd Clements Open de Portugal på Challenge Tour i -13, mens Oliver Hundebøll, der beholdt pladsen i finalerunderne, da 2. runde blev spillet færdig, nu er bedste dansker i -3 som nr. 35, mens Benjamin Poke er nr. 41 i -2.

Hvis en dansker havde en super moving day, var det Peter Launer Bæk, der gik i -7 og dermed mirakuløst spillede sig på den rigtige side af cuttet i par.

Forrige artikelNiklas’ superrunde – 6 af 7 danskere klarede formentlig cuttet i Italian Open – Fint på LET – blødt på Challenge Tour
Næste artikelRobert MacIntyre vandt på Ryder Cup-banen i Rom – dramatisk omspil på Challenge Tour
Som mangeårig golfjournalist har Svend Novrup pulsen på livet i golfklubberne. Svend dækker golfturneringer i ind- og udland, og dækker også rejser og baner. Svend elsker historien bag alle emner, og er leveringsdygtig i spændende historiske artikler.