Den 11. april var finaledag for Lübker Championship 2021 by Thomsen Furniture. Turneringen havde deltagelse af landets bedste amatør-golfere, og blev spillet på en Danmarks absolut bedste baner, Lübker Sand & Sky Course.

På trods af dystre vejrudsigter, så var alle i Lübker optimistiske med henblik på at få gennemført Lübker Championship by Thomsen Furniture, og de første spillere blev sendt godt afsted fra kl. 8:30 på det svære hul 1 på Sand.

Omkring kl. 10:00 begyndte de første snefnug at melde sig, og kort tid efter modtog turneringskontoret opkald fra spillere der ville høre hvordan de skulle forholde sig til sne på green.
Førerbolden som bestod af Kristian Bressum, Jonas Thygesen og August Høst teede således ud i det flotteste snevejr, som dog ikke var særligt egnet til golfspil.

Omkring kl. 11:30 blev spillerne kaldt ind til en times pause. Det viste sig dog ikke muligt at gennemføre 3. runden, og således blev resultatet fra de første 36 huller gældende, og Kristian Bressum vandt i minus 5 foran Jonas Thygesen og August Høst som delte 2. pladsen i minus 3

Udover præmiebeløbet på kr. 5.500,- så vandt Kristian Bressum også et Wild Card til Ecco Championship by Jyske Bank som skal afvikles på Lübkers anlæg 9. – 11. juni.

DEL
Forrige artikelGod start af Nicole
Næste artikelBig daddy I & II
Golfbladet.com
Golfbladet er Danmarks største golfavis, som nu også tilbyder et digitalt univers. Vi bringer nyheder, billeder, analyser samt anmeldelser af udstyr, baner og rejser.