European Tour venter stadig på at komme i gang igen, og mens spillerne venter, så slår de sig til tåls med lidt hyggearrangementer af forskellig art.

Thomas Bjørn var således blandt deltagerne da bettingfirmaet Paddy Power (ja, det er dem med Nicklas Bendtners famøse underbukser) fredag afviklede deres årlige ShootOut for golfstjerner og celebrities. Blandt andre fodboldspilleren Harry Kane og tv-personligheden Piers Morgan deltog i løjerne. Sidstnævnte havde i øvrigt så travlt med at nå frem, at han blev stoppet af politiet for at køre for stærkt.

På banen gik det ikke så hurtigt, men en af øvelserne handlede om at sænke flest putts fra 6,5 fod (ca. to meter) i løbet af 60 sekunder, og her var der en Guinness World Record på spil. Den hidtidige rekord lød på 14, men Tommy Fleetwood forbedrede den til 15. Han nåede dog knapt nok at nyde titlen som verdensrekordholder før Paul McGinley, den tidligere Ryder Cup-spiller og kaptajn, effektivt hævede barren ved at sænke otte i træk, og derefter yderligere 12 putts inden tid var gået.

På sin twitter skriver Thomas Bjørn, at han aldrig har moret sig så godt som i selskab med McGinley, Fleetwood og folkene fra Paddy Power. Det er også fra hans Twitter, at vi har hentet billedet af deltagerne.