VM for såvel dame- som herrehold spilles i denne måned i Abu Dhabi i De Forenede Arabiske Emirater, og DGU har nu udtaget de danske hold.

Fra 18-21. oktober spilles Eisenhower Trophy, som Danmark vandt i 2018, og her er de danske spillere: Frederik Kjettrup (billedet), Gustav Frimodt og Jacob Skov Olesen, der får Martin Kold som holdleder og Thomas Kiel Larsson som træner. Et hold, som bør have gode chancer for at blande sig i medaljekampen.

 JESPER VINZENTS
Cecilie Leth-Nissen (foto: Jesper Vinzents).

Espiritu Santo Trophy har aldrig indbragt medaljer til Danmark, og det sker formentlig heller ikke i år, men de tre spillere må have gode chancer for at komme i nærheden af fjerdepladsen, som er den hidtil bedste danske placering. Den er til gengæld besat to gange. Mon ikke disse spillere i hvert fald kommer i top-10: Cecilie Leth-Nissen, Natasha Høst Husted og Olivia Grønborg med Thomas Poulsen som træner og Jacob Holst som holdkaptajn. Denne turnering spilles 25-28. oktober.

Forrige artikelRyder Cup: Sådan spillede de
Næste artikelUgens tv-golf: Ugen derpå tegner meget spændende
Som mangeårig golfjournalist har Svend Novrup pulsen på livet i golfklubberne. Svend dækker golfturneringer i ind- og udland, og dækker også rejser og baner. Svend elsker historien bag alle emner, og er leveringsdygtig i spændende historiske artikler.