Det københavnske indendørs golfcenter har åbnet golfsimulator nr. 12, dedikeret til Simgolfs tre trænere – simulatorgolfen får sin egen interskandinaviske dag

Ingen skal sige, at Keld Jensen, ejer af Simgolf i Grøndal Multicenter i København, ikke påskønner sine tre trænere. Da der var Grand Opening på sæsonen 7. oktober, åbnede han sin 12. simulator og dedikerer dem til dem: Kim Green, David Poke og Keen Bernberg.

170 baner
Simulatorgolf er blevet vigtig i mange lande, ikke mindst Tyskland, Sverige og Frankrig, og hver måned bliver der tilføjet ca. fem nye baner, så man nu kan vælge mellem ca. 170, alle af verdensklasse, når man skal spille.
Indtil videre er kun tre danske baner med: Lübker, Great Northern og Hørsholm, men de tider nærmer sig, hvor det er prestigetab for en topbane ikke at være med på simulatoren.
Det er nok ikke så vigtigt for fx deltagerne i de Company Days, som Simgolf arrangerer med forkælelse af alle deltagere, der får lækkerier af mad og drikke i dagens løb. På de dage vil man formentlig vælge at spille Quail Hollow, Old Course St. Andrews, PGA National etc.

Har åbnet i Malmø
Keld Jensen har sammen med Carsten Beyer d. 1. november åbnet et simulatorcenter i Malmø med ikke mindre end 15 simulatorer og egen restaurant.

Hæver ikke prisen
Der er fuld fart på centret, fortæller Keld Jensen, som også har besluttet sig for ikke at hæve priserne i den kommende sæson. Så er der da noget, der ikke bliver dyrere, og det, håber han, vil betyde endnu flere medlemmer og lejlighedsspillere.
Der kunne ellers være god grund til at give priserne en tand, for ud over den nye simulator og det nye center i Malmø er baren også blevet ombygget.

Forrige artikelMasser at se hen til i 2023
Næste artikelDanskerbanen er blevet en favorit
Som mangeårig golfjournalist har Svend Novrup pulsen på livet i golfklubberne. Svend dækker golfturneringer i ind- og udland, og dækker også rejser og baner. Svend elsker historien bag alle emner, og er leveringsdygtig i spændende historiske artikler.